Actueel

 • Kinderen welkom in Kindertuin Hoge West

  Kinderen welkom in Kindertuin Hoge West

  In april starten we een kinderprogramma in de kindertuin Hoge West, op het volkstuincomplex Hoge West/ Laarmansheuvel in het Emerpark. Dit is bedoeld voor buurtkinderen tussen 6 - 11 jaar die meer willen weten over voedsel en natuur. Kinderen die een seizoen lang voor een eigen tuintje willen zorgen zijn welkom op maandagmiddag en kinderen die af en toe mee willen doen met activiteiten zijn welkom op donderdagmiddag. Ook organiseren we één keer per maand op zaterdagochtend een kinderworkshop. Maandag 19 april en donderdag 22 april zijn inloopmiddagen, waar kinderen tussen 15.30 en 16.30u kennis kunnen maken met ons programma.
   Dit programma organiseren wij in samenwerking met Wijkcentrum Waterkracht. Daar kun je ook terecht voor meer informatie en aanmelding (06-10840988)

 • Voedseleducatie schooljaar 2020-2021

  Voedseleducatie schooljaar 2020-2021

  Dit najaar heeft de stichting opnieuw subsidie ontvangen van Gemeente Zutphen voor haar voedseleducatieprogramma. Daardoor kan voedselcoach Gea Oosterveld ook in schooljaar 2020-2021 scholen begeleiden.  Momenteel staat assistentie aan SBO Het Mozaïek en de Anna Flokstrasschool centraal. OBS De Waaier krijgt nog steeds ondersteuning voor haar schooltuinprogramma.  Omdat de Vijfmorgentuin moest verdwijnen worden nu tuinen op en rond het schoolplein van deze school aangelegd. Voor meer informatie, zie Programma 'Weet wat je Eet'.